Σημαντική Ανακοίνωση

ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΗΔΗ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΣΤΑΘΕΝΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΕΝΣΚΗΨΑΣΑ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ:
1. ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ)• ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΑΔΡΑΚΤΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ)• ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: α) ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ) Τηλ: 698 6591281β) ΚΟΡΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ) Τηλ: 693 8994725
2. ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ• ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΣΑΚΚΑ ΝΑΝΤΙΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ) Τηλ: 694 5460722• ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: α) ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Τηλ: 694 4837178β) ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Τηλ: 697 4395473
(ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ)ΜΕΛΟΣ: ΣΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ) Τηλ: 6944 393373
3. ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)• ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΚΟΥΛΙΦΕΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΧΗΜΙΚΟΣ) Τηλ: 6944 377000• ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: α) ΠΥΡΓΑΚΗ ΓΙΟΥΛΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Τηλ: 6936 738938β) ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) Τηλ: 6949 121385
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:α) Η εθελοντική ομάδα έχει έργο να διαχειρίζεται ενδεχόμενα προβλήματα που προκύπτουν μέσα στις οικογένειες, όπως μεταφορά τροφίμων, επίσκεψη σε οποιοδήποτε σπίτι κληθεί για να μεταφέρει φάρμακα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης [ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ]. Όπου κληθούμε θα προστρέξουμε με τα ατομικά μας αυτοκίνητα και λαμβάνοντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ (υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες που την επιμέλεια και κηδεμονία μαθητών μας έχουν οι παππούδες ή και «τρίτα» πρόσωπα, όπως επίσης και οικογένειες με μέλη που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού). Οποιαδήποτε έλλειψη παρουσιαστεί σε βασικά είδη ή είδη πρώτης ανάγκης θα τα αγοράσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και θα τα επιδώσουμε στα σπίτια.Έχει παράλληλα οργανωθεί ήδη από το σχολείο μας δίκτυο γονιών που επιθυμούν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους και οι οποίοι είναι έτοιμοι να συνδράμουν το Σχολείο, για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που ενδεχομένως θα το έχουν ανάγκη.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Ευχόμαστε να μην χρειαστεί αλλά αν παραστεί η ανάγκη ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ.
β) ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΟΥ … ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ «έχτισαν» όλο το Ηλεκτρονικό δίκτυο του σχολείου και βοήθησαν να διατεθεί το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
γ) ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΘΕΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Ε.Ο.Δ.Υ…), ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΑΘΗΣΗ … ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνηςΕκ της Διευθύνσεως